Legmeer West

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Uithoorn - De Kwakel
Actueel aanbod

€ 355.000,- tot € 545.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 158m2
Kaveloppervlak
136 - 321m2
Inhoud
411 - 411m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Aangenaam! - Voel je thuis

VERKOOP GESTART!

Aangenaam Legmeer is een prachtig plan in de wijk Legmeer-West. Hier voel je je thuis. Vanaf dag 1! In Aangenaam Legmeer realiseren wij in 3 fases 143 koopwoningen. Door het totale plangebied op te delen in verschillende fases met allemaal een eigen identiteit, maken we het geheel kleinschaliger. De woningen uit fase 1 zijn allemaal verkocht en reeds in aanbouw. Op deze website lees je alles over de 47 bijzonder aangename koopwoningen van fase 2.

Een gevarieerd aanbod
Fase 2 in Aangenaam Legmeer bestaat uit 51 woningen waarvan de architectuur is gebaseerd op een eigentijds dorp. Naast de 47 koopwoningen komen er ook 4 vrije sector huurwoningen. In deze brochure lees je alles over de koopwoningen.

In totaal zijn er 3 typen woningen die in nuance van elkaar verschillen. Hierdoor zijn er maar liefst 11 varianten. Dit wordt veroorzaakt door afwisselende woningbreedtes, woningdieptes en de vorm van het dak. Daarnaast hebben de varianten ook nog verschillende gevelkleuren. Bijna iedere woning is dus uniek en daardoor is er voor iedereen wel een passende woning te vinden. De grootte van de woningen is opvallend. De ‘kleinste’ woning is al 131 m2 groot!

Geïnteresseerd in dit project? Ga voor meer informatie en om je in te schrijven voor een woning naar www.aangenaamlegmeer.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Legmeer West
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
105
Prijs
€ 355.000,- tot € 545.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Strand, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Uithoorn.

Aanmelden