De Kleine Weelde

Uithoorn
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel.

Op deze plek realiseert Timpaan in samenwerking met NOAHH architecten de meest innovatieve woningen van Uithoorn en omgeving. Comfortwoningen (met het complete woonprogramma op de begane grond) en eengezinswoningen (waar ook deze mogelijkheid bestaat) in bijzondere architectuur.

Op twee verschillende grote en groene kavels worden in totaal 20 woningen gerealiseerd. De woningen worden in groepjes gebouwd rondom een gezamenlijke binnenplaats die doet denken aan een boerenerf. Je beschikt samen over meer dan 1.200 m2 groen rondom de woningen. Daarnaast heb je gewoon een privétuin aan de achterzijde van de woning. In De Kleine Weelde draait alles om gezond wonen in de groene ruimte en om bijzondere architectuur met een eigentijdse uitstraling.

De woningen hebben legio aanpassingsmogelijkheden. De oppervlaktes variëren van circa 100 m2 tot circa 150 m2.

De verkoop is nu gestart!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Heb je interesse in (één van) de woningen? De verkopend makelaars zijn: EKZ Makelaars in Amstelveen of Uithoorn of Eveleens Makelaars in Aalsmeer.

Heb je interesse?

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Like de pagina op Facebook: https://www.facebook.com/KleineWeelde/

Vul het formulier in als je je wilt aanmelden als geïnteresseerde: https://kleineweelde.nl/belangstelling/

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kleine Weelde
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Uithoorn.

Aanmelden