Wijdelande

Uithoorn
Actueel aanbod

€ 360.000,- tot € 585.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 175m2
Kaveloppervlak
185 - 263m2
Inhoud
404 - 643m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Genieten van het buitenleven in Wijdelande
Wat is het hier mooi in de omgeving! Geniet op en rond het water van de Westeinderplassen, de Vinkeveense Plassen en natuurgebied Zijdelmeer. Die laatste vind je midden in Uithoorn en dat betekent dat je er vanaf Wijdelande op de fiets naartoe kunt. Ook leuk is het Libellebos. Lekker ruig en dus alle ruimte voor avontuur.

De rijkdom van Uithoorn
Uithoorn maakt onderdeel uit van de Stelling van Amsterdam. Ken je het Fort bij Uithoorn al? En wist je dat door de aanleg van het Amstel-Drechtkanaal de Amstel ook langs Uithoorn loopt? Na de vernieuwing is de waterlijn nog mooier geworden. Ga wandelen of fietsen langs de vernieuwde waterlijn en pak een terrasje op het Marktplein of de Wilhelminakade.

Uithoorn is goed voorzien
De voorzieningen zijn goed in Uithoorn. Winkelen doe je op het Zijdelwaardplein, waar je in 6 minuten naartoe fietst. Het Amstelplein ligt ietsje verder weg, aan de Amstel. Basisscholen zijn er in de wijk en ook voor voortgezet onderwijs hoeven de kids Uithoorn niet uit. Verder is het echt de moeite om eens te kijken bij Fort aan de Drecht en de Thameskerk. Twee multifunctionele accommodaties waar altijd wat leuks te doen is.

Bereikbaar Uithoorn
Uithoorn ligt heel centraal in Nederland tussen Utrecht, Haarlem en Amsterdam. Je woont hier tussen de A2 en de A4 en die bereik je snel via de goede uitvalswegen. Zeker als je in Wijdelande woont. De Amsteltram stopt trouwens straks om de hoek, waardoor je zo in Amstelveen en Amsterdam bent. Handig voor werk of als je een avondje uit wilt. Laat die auto maar staan.

Woningaanbod Uithoorns Wonen in Wijdelande
Een ruim nieuwbouwhuis met een tuin op een plek waar je lekker buiten kunt spelen. Een beetje dat dorpse gevoel. Dat is wat Wijdelande je te bieden heeft. Gemoedelijk, gevarieerd en groen. Iedereen is hier nieuw en dus worden er snel vriendschappen gesloten. Je kent elkaar, maar hebt wel je eigen plek waar je je terugtrekt en ontspant.

Wonen aan het water of een speelveldje
Er komen koop- en huurwoningen in Wijdelande. Koop en huur worden niet gemixt. Hier vind je informatie over de 76 koopwoningen. Kies straks voor een rijwoning, tussenwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning of drie-onder-een-kapwoning. Een groot deel ligt aan het water, waar je vanuit je voortuin vrij op uitkijkt. Of woon je liever aan een groen speelveld? Dat kan ook!

Architectuur Wijdelande
Variatie is het sleutelwoord. Duurzaam trouwens ook. De huizen worden gasloos gebouwd! En met de Smart-app bedien je je huis op afstand. De architectuur is geïnspireerd op de ontwerpen uit de jaren dertig van Frank Lloyd Wright. Zijn ‘Prairie Style’-architectuur met lage schuine daken, overhangende dakranden en opvallende schoorstenen gaat Wijdelande een fijn dorps karakter geven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wijdelande
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
76 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 360.000,- tot € 585.000,-
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Uithoorn.

Aanmelden