De Rede

Uithoorn - Uithoorn
Toekomstig aanbod

Over dit project

De Rede I Wonen aan de Amstel in Uithoorn

Centraal gelegen in Uithoorn - met prachtig uitzicht over de Amstel

De Rede is een uniek nieuwbouwproject centraal gelegen in Uithoorn met prachtig uitzicht over de Amstel. Het project omvat 28 appartementen en 2 maisonnettes, ook wordt er een bibliotheek en havenkantoor ontwikkeld.

Het gebouw heeft een moderne en eigentijdse uitstraling en past hierdoor perfect in het straatbeeld. Op het balkon kunt u heerlijk genieten van de zon en het prachtige uitzicht over de Amstel. Allerlei winkels en voorzieningen zijn op loopafstand te vinden. Uw auto kunt u parkeren op het achterliggende afgesloten parkeerterrein.

Het project is in ontwikkeling.
Geïnteresseerd in dit project en op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen?
Meld je dan nu aan en geef je woonwensen door!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Rede
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Uithoorn.

Aanmelden