De Kleine Weelde veld C

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Uithoorn - De Kwakel
Actueel aanbod

€ 199.900,- tot € 240.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 68m2
Kaveloppervlak
55 - 55m2

Over dit project

De verkoop van kavel C, met daarin 24 Smartwoningen, is gestart op donderdag 7 mei. Alle woningen staan inmiddels onder optie.

Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel. Het project De Kleine Weelde wordt uitgebreid met 24 smartwoningen.

Deze door Timpaan ontwikkelde markante rug-aan-rugwoningen zijn ideaal voor starters, senioren en andere kleine huishoudens. Gesitueerd in de groene omgeving van het voormalige kassengebied. Omringd door de karakteristieke sloten en weilanden. Met ruim baan voor heerlijk vrij wonen. De prijzen variëren van € 199.900,- tot € 240.000,- vrij op naam.

Heb je interesse in dit nieuwbouwproject? Meld je aan voor de nieuwsbrief via de pagina belangstelling. De afbeeldingen die je op deze site ziet, zijn foto’s van een eerder project waar de Smartwoning al is opgeleverd, of zogenaamde artist impressies die een beeld geven van hoe de woning wordt. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Brockhoff Makelaar vestiging Amstelveen: 020 543 7375, nieuwbouw@brockhoff.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kleine Weelde veld C
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24
Prijs
€ 199.900,- tot € 240.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Uithoorn.

Aanmelden