De Kleine Weelde veld C

Uithoorn - De Kwakel
Toekomstig aanbod

€ 199.900,- tot € 240.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
55 - 60m2
Inhoud
67 - 68m3

Over dit project

Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel. Het project De Kleine Weelde wordt uitgebreid met 24 smartwoningen.

De smartwoning is een concept van ontwikkelaar Timpaan. Doordat de woningen rug-aan-rug gesitueerd zijn, wordt er effectief met de grondoppervlakte omgegaan. De Smartwoningen zijn maar liefst zes meter breed en hebben 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een technische ruimte, toilet en de woonkamer met open keuken. Op de verdieping is er, naast ruimte voor de wasmachine en droger, een badkamer en grote slaapkamer. De voorgevel bestaat voor een groot deel uit glas, waardoor je vanuit beide verdiepingen een prachtig breed uitzicht hebt. De Smartwoningen worden ca. 68 m2 groot.

De woningen worden ontwikkeld met een EPC van 0, dit is beter dan de huidige wettelijke eis. Hierdoor is de woning zeer energiezuinig en de energierekening laag. De woning wordt verwarmt en gekoeld door middel van een warmtepomp installatie werkend op o.a. zonnepanelen. De gehele installatie wordt gehuurd maar kan ook gekocht worden.

De woningen worden in groepjes gebouwd rondom gezamenlijke, intieme en autovrije binnenplaatsen. Het terrein wordt bijna volledig in mandeligheid uitgegeven, dit betekent dat je samen met jouw buren eigenaar wordt van de ruimte om de woningen heen. Dit natuurlijk naast je eigen (kleine) priv├ętuin. In deze gedeelde ruimte heb je een eigen private berging.

Bent u nieuwsgierig geworden? Schrijf u dan in voor deze ontwikkeling!

NB: Alle concept afbeeldingen zijn impressies of foto's van eerder gerealiseerde projecten met smartwoningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kleine Weelde veld C
Koopwoningen
24
Prijs
€ 199.900,- tot € 240.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Uithoorn.

Aanmelden