Allure aan de Amstel fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Uithoorn - Uithoorn
Actueel aanbod

€ 345.000,- tot € 835.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 163m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Aan de rand van het gezellige centrum van Uithoorn wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Vinckebuurt. Met een kleine 300 woningen in diverse soorten en maten biedt dit gevarieerde plan voor elk wat wils! Voor veel mensen biedt Vinckebuurt de perfecte woonkans. Een hagelnieuwe woning of appartement in een fraaie gemengde wijk, op een unieke locatie. Waar vindt u dat nog?

Gevarieerd woningaanbod
Aan diversiteit in deze wijk geen gebrek. Er komen geschakelde vrijstaande woningen, twee-onder-aan-kapwoningen, rijwoningen en beneden-bovenwoningen. In het hart van Vinckebuurt, grenzend aan het parkje, worden twee parkvilla’s gebouwd. Daarbij verrijst langs de oever van de Amstel en aan de Petrus Steenkampweg een complex met 45 appartementen in het luxere segment. Volop mogelijkheden dus, of u nu een gezin heeft of wilt samenwonen, of u alleenstaand bent of senior.

Prachtige ligging
Het plandeel Allure aan de Amstel ligt op een unieke plek. Ten eerste woont u vlakbij de rivier de Amstel, wat deze wijk een bijzondere sfeer geeft. Ten tweede ligt de wijk aan de rand van het centrum van Uithoorn, met zijn gezellige restaurants en terrassen aan de waterkant. Hierdoor heeft u alle voorzieningen binnen handbereik, terwijl u aan de andere kant kunt genieten van het weidse polderlandschap.

Prachtige plek tegenover de Amstel:
Vinckebuurt is een gezamenlijke ontwikkeling van ZeemanVastgoed en BPD Ontwikkeling. Het bestaat uit verschillende deelplannen. Na fase 1 pakt ZeemanVastgoed door met haar plandeel Allure aan de Amstel. Deze 2e fase bestaat uit 45 riante appartementen in het luxere segment. In dit plan kan iedereen genieten van de fraaie, parkachtige kern, uiteraard voorzien van speelplekken voor de kleinste bewoners.

Architectuur
Het gebouw is een genot om naar te kijken. Niet alleen aan de straatzijde, maar van alle kanten. Het heeft dan ook geen uitgesproken voor- of achterkant. Dit gebouw is alzijdig vormgegeven. En hoe! Alsof er verschillende panden naast elkaar staan, vormen ze samen een speels geheel. Kijk eens naar de materialen, vormen, kleuren, hoogten en gevelopeningen: alles varieert rondom. Hier word je vrolijk van!

Keuze, keuze, keuze, ..
Het appartementencomplex biedt u een opzienbarende hoeveelheid keuzes. Indeling, oppervlakte, ligging: vrijwel geen twee van de 45 appartementen zijn identiek.

Parkeerkelder
Naast 45 appartementen, verdeeld over twee gebouwen, bevat dit complex ook een parkeerkelder. Deze biedt per huishouden minimaal één parkeerplaats en ligt deels verdiept. Aan de parkzijde, waar de parkeergarage zichtbaar is, wordt de bebouwing gecamoufleerd met mooie begroeiing.

Bergingen
Het complex telt drie ingangen: stijlvolle entrees met uitstraling. Tussen de twee gebouwen door loopt een doorgang van de Wilhelminakade naar de wijk er achter. Hier vindt u ook de buiteningang naar de bergingen, die zich aan de straatzijde bevinden. Elk appartement heeft een eigen (fietsen)berging in de onderbouw.

Divers aanbod
Of u nu op zoek bent naar een leuk appartement of royaal penthouse: dit bijzondere woongebouw heeft het allemaal. En dat op een prachtige stek bij de Amstel en nabij het centrum.

Interesse? Meld u aan via deze projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Allure aan de Amstel fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
45
Prijs
€ 345.000,- tot € 835.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Uithoorn.

Aanmelden