De Rede

Inschrijving geopend.
Uithoorn - Uithoorn
Toekomstig aanbod

€ 1.090,- p.m. tot € 1.600,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
89 - 144m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Huren in De Rede

Vlakbij het centrum en direct aan de Amstel
De Rede bevindt zich op misschien wel de mooiste plek van Uithoorn, dichtbij het centrum en direct aan de Amstel. Dit unieke nieuwbouwproject omvat 28 luxe appartementen, 2 maisonnettes, een bibliotheek en een havenkantoor. Het gebouw heeft een moderne en eigentijdse uitstraling en past hierdoor perfect in het straatbeeld.

Winkels, horeca, supermarkten en andere voorzieningen zijn allemaal op loopafstand te vinden. De auto parkeer je op het achterliggende afgesloten parkeerterrein. Zo woon je onbezorgd in een prachtige woning in Uithoorn.

Huurappartementen en maisonnettes
Het project bestaat uit 28 3- en 4-kamerappartementen met oppervlaktes van 89 m² tot 115 m². De 2 maisonnettes bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping en beschikken beide over een eigen garage. De oppervlaktes van de maisonnettes zijn 124 m² en 143 m². Heerlijk ruime appartementen met een balkon, loggia of zelfs een eigen terras waar je geniet van de zon en tot rust komt door het prachtige uitzicht over de Amstel. En dat alles op enkele minuten van hartje Uithoorn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Rede
Woningen
0 van 30 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.090,- tot € 1.600,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Uithoorn.

Aanmelden