Thamenhof - huurwoningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Uithoorn - De Kwakel
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
55 - 100m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de verhuur!

Wonen in het groen met het gemak van de stad altijd dichtbij. Thamenhof biedt alles wat je zoekt op een heerlijke nieuwe woonplek. In Uithoorn, tussen de Vuurlijn en de Koningin Máximalaan, verrijzen in Thamenhof 115 moderne nieuwbouwappartementen voor de sociale, middeldure en vrije sector verhuur. Hier wordt het heerlijk wonen voor starters, doorstromers en vitale ouderen. Midden in de randstad en het Groene Hart, dicht bij belangrijke voorzieningen en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

Thamenhof heeft het!
In Thamenhof krijg je een modern licht thuis, met een heerlijk eigen balkon. Lekker relaxen in je ruime woonkamer, culinair aan de slag in je moderne keuken en genieten in je complete badkamer. Je hebt één of twee comfortabele slaapkamer(s). Met een praktische inpandige berging en parkeerplekken onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

In Thamenhof woon je dicht bij alle denkbare voorzieningen, zoals basis- en middelbaar onderwijs, (sport)verenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en de horeca in het dorpscentrum zijn in de buurt. Thamenhof is wonen en leven in het groen met het gemak van alle voorzieningen dichtbij.

De appartementen: sociale, middeldure en vrije verhuur
Thamenhof biedt inclusief wonen voor iedereen en daarom valt er echt iets te kiezen. In Thamenhof biedt Newomij 115 moderne en compleet opgeleverde nieuwbouwappartementen te huur aan. Van alle appartementen – elk met een eigen balkon – zijn er 30 bestemd voor sociale huur, twee voor het middeldure huursegment en 83 voor de vrije sector.

De woningen zijn er in varianten met één slaapkamer of twee slaapkamers. Het woonoppervlak van de appartementen varieert van 55 m² tot 100 m². De woningen zijn verdeeld over twee verschillende complexen en er zijn in totaal 85 beschikbare parkeerplekken.

Belangstelling?
Zie jij jezelf al wonen in Thamenhof? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kun je mailen naar nieuwbouw@fris.nl of info@dwe-nieuwbouw.nl.
De verhuur van de appartementen in Thamenhof verloopt via Fris Makelaars en DWE Nieuwbouw en start naar verwachting medio 2024. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thamenhof - huurwoningen
Start verhuur
17-06-2024
Woningen
43 van 115 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Uithoorn.

Aanmelden