Thamenhof te Uithoorn

Uithoorn - De Kwakel
Actueel aanbod

€ 739.500,- tot € 757.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
147 - 147m2
Kaveloppervlak
116 - 116m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

MET DE BOUW IS GESTART!

Locatie
Aan de rand van Uithoorn en De Kwakel, op het voormalige “WAPO-terrein” tussen de Vuurlijn en de Koningin Máximalaan, wordt een uniek “park” aangelegd door Van Wijnen met in totaal 127 huurappartementen én twee Hofwoningen die in de koop worden aangeboden.
Deze huizen liggen op een bijzondere plek, namelijk langs de Vuurlijn die onderdeel is van de Stelling van Amsterdam. Deze vroegere verdedigingslinie staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het nieuwbouwproject Thamenhof heeft een zichtbare plek en vormt de entree van Uithoorn.

Indeling
De Hofwoningen worden uitgevoerd als twee-onder-een-kapwoningen met wonen op de eerste verdieping. Deze woningen hebben een woonoppervlak van maar liefst 147 m2. De begane grond is uitermate geschikt als werkruimte aan huis, super praktisch toch! Door de verschillende indelingsmogelijkheden ontdek je hoe bijzonder dit huis is!
Ook beschikken ze ieder over 2 parkeerplaatsen in een afgesloten garagebox, gelegen in de onderbouw van het nabijgelegen appartementencomplex.

Energielabel
Vanzelfsprekend worden de woningen gasloos uitgevoerd, hoogwaardig geïsoleerd, voorzien van een luchtwarmtepomp, vloerverwarming en vloerkoeling en is het gehele dak voorzien van zonnepanelen. De woning is Energie Neutraal en heeft Energielabel A++++. De mate waarin de woning energieneutraal is, hangt af van het werkelijke stroomgebruik en opwekking en is afhankelijk van het bewonersgedrag en de weersomstandigheden.

Alles op loopafstand
Op loopafstand vind je het Sport & Health club Amstelhof met fitness, zwembad, sauna, tennis, padel, squash of yoga. Maar vergeet de andere sportverenigingen niet zoals hockeyclub Qui Vive, tennis club Qui Vive, honk- en softbalvereniging Thamen, jeu de boules vereniging B.U.T. en golfcenter Uithoorn. Ook het gezondheidscentrum Waterlinie met onder andere de apotheek, tien huisartsen, de polikliniek van ziekenhuis Amstelland en vele andere zorgverleners liggen op loopafstand. In de nabijheid ligt de tramlijnhalte Aan de Zoom waarmee Amstelveen en Amsterdam Zuid makkelijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Maar vergeet niet het centrum van Uithoorn en de terrassen aan de Amstel, deze zijn niet ver weg.

Interesse of meer informatie? Bel of mail EKZ Makelaars in Uithoorn, www.ekz.nl, telefoon 0297 - 567 863.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thamenhof te Uithoorn
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 2 beschikbaar
Prijs
€ 739.500,- tot € 757.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Bijgebouwen
Kantoor
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Golfbaan, Huisarts, Sportcomplex, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Uithoorn.

Aanmelden