Terug naar Project

Hofwoningen

Begane grond
Naast de inpandige berging op de begane grond, is de begane grond op verschillende manieren te gebruiken. In de basis is gekozen voor een royale slaapkamer met voldoende ramen en een openslaande deur naar het terras. Dit zorgt voor een fijne lichtinval. Aan deze slaapkamer grenst een eigen privé badkamer. Hoe fijn is dat!

Eerste verdieping
Je woont op de eerste verdieping, dit is de plek waar de woonkamer en de keuken standaard gesitueerd zijn. Aan de woonkamer grenst een fijn zonnig balkon, gelegen op het zuiden. Hier kun heerlijk genieten! Eén van de woningen heeft in de keuken nog een frans balkon met openslaande deuren met uitzicht op de Vuurlijn. Op deze verdieping zitten de ramen tot aan de grond die zorgen voor een fijne lichtinval.
Maar is dit ook jouw wens? Zo kun je, wanneer de keuken op de begane grond pronkt, de eerste verdieping volledig gebruiken als zitkamer. Of heb jij meer behoefte aan een extra werkplek thuis? Alles is mogelijk door deze flexibele indeling.

Tweede verdieping
De masterbedroom op de tweede verdieping heeft een prachtig frans balkon met twee openslaande deuren en is over de volle breedte van het huis gesitueerd. Naast de masterbedroom tref je nog twee slaapkamers en een royale badkamer aan op deze verdieping. Het toilet is separaat. Laat je de basisindeling in tact, dan heeft dit huis maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. De raampartijen van de slaapkamers grenzen tot aan de grond, maar zijn slank ontworpen zodat deze ramen voor de nodige privacy zorgen.

De woningen hebben een hoogwaardige afwerking. Zo worden de v-naden van de plafonds mooi vlak afgewerkt en hebben de deuren geen lelijke bovenlichten. Het toilet en de badkamer zijn voorzien van luxe sanitair van Villeroy&Boch, wandtegels van 60x30cm en vloertegels van 60x60cm en de douchehoek heeft een glazen douchescherm. Liever toch wat anders? Natuurlijk kun je de badkamer geheel naar eigen wens en sfeer inrichten.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 739.500,- tot € 757.500,-
Kavel 116 m2
Woonoppervlakte 147 m2
Inhoud 542 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1D - 116 m2 147 m2 4 542 m3 Verkocht
2D - 116 m2 147 m2 4 542 m3 Verkocht